;


• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
• زمان خواباندن در مواد: ۱ تا ۴ ساعت
• زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد ۶ نفر:

آب پرتقال یک پیمانه
شیره افرا ۳ قاشق غذاخوری
پودر خردل ۱٫۵ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
کدوحلوایی خرد شده ۶۰۰ گرم
روغن به میزان لازم
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
کاهو یا کلم ۶ پیمانه
کاسنی قرمز کوچک یک عدد
پسته نصف پیمانه
بز خرد شده ۸۵ گرم پنیر

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی:
۱٫ برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

۲٫ برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت ۱ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

۳٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۴٫ کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت ۲۶ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

۵٫ برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا ۳ قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

۶٫ در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.
منبع : bartarinha.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *