سر داشی غذای محلی همدان
سرداشی یکی از غذاهای سنتی و خواص شهر همدان است که تقریبا شباهتی به برخی از غذاهای تبریز دارد. در زمان قدیم مردم همدان بعد از آماده سازی مواد این غذا آن را به سنگکی میبردند تا آن را روی تنور سنگی قرار دهد تا طبخ شود.

مواد لازم برای تهیه سرداشی
گوشت گوسفند ۷۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سیب زمینی خام ۲ عدد متوسط
فلفل سبز به مقدار لازم البته در صورت تمایل
نمک و ادویه به میزان لازم
گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
سیب زمینی ورقه شده برای روی کباب

سرداشی ، غذای سنتی ، غذای سنتی همدان

طرز تهیه:
ابتدا گوشت و سیب زمینی خام و پیاز را چرخ می کنیم و بعد از این که چرخ شد خوب ورز می دهیم به طوری که جسبندگی آن کم شده باشد. مواد را بعد از اینکه خوب ورز دادیم روی یک سطح صاف مثل سینی یا تخته پهن می کنیم و گوجه فرنگی ها را ورقه کرده و همراه سیب زمینی های ورقه شده روی کباب پهن می کنیم.
برای طبخ این غذا از تنور نانوایی سنگکی استفاده می شده که به اصطلاح آن را سر داشی یعنی طبخ شده بر روی سنگ می گویند.
مواد آماده را درون فر با درجه حرارت ۱۴۰ و به مدت زمان ۱ تا ۲ ساعت قرار می دهیم.

نکات تکمیلی در مورد

جزو غذای محلی – همدان میباشد
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع:نمناک

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *