مواد لازم

نان تست مکعبی‌شده ۳۰۰گرم
سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی دانه به میزان لازم
گوجه‌فرنگی درشت خردشده ۷۰۰ گرم
خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک از هر کدام یک عدد
سیر یک حبه

طرز تهیه

یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می‌آید. ابتدا نان‌ها را داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می‌بندیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم آمیخته شود.

هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم و آن را با زیتون تزئین می‌کنیم.

—————————————————————————————————————-
منبع: groohashpazi.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *