سوفله تخم مرغ اتریشی

سوفله تخم مرغ اتریشی

مواد لازم :
زرده تخم مرغ : ۴ تا ۵ عدد
سفیده تخم مرغ : ۸ عدد
آرد سفید نرم : ۲ قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)
شکر : ۷۵ گرم (۳ قاشق سوپخوری)
وانیل : نصف قاشق چایخوری
پودر قند : ۱ قاشق
لیمو ترش : ۱ عدد
نمک : به مقدار خیلی کم

طرز تهیه سوفله تخم مرغ اتریشی :
ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد ، چرب می کنیم .زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند .سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد .زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند .

این مایه را در ظرفی می ریزیم و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم نموده ایم می گذاریم تا سوفله بالا بیاید و روی آن طلایی شود .
بعد ظرف را بیرون می آوریم و پودر قند را روی سوفله می پاشیم و بلافاصله آن را سر میز می بریم.
irannaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.