سوپ اسفناج و پاستا

سوپ اسفناج و پاستا

سوپ اسفناج و پاستا پیش غذای خوشمزه و سالمی است. این سوپ از موادی زیادی تشکیل شده است و به عنوان یک غذای کامل در یک وعده می تواند قرار بگیرد.

مواد لازم برای سوپ اسفناج و پاستا :
پیاز ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد مکعبی خرد شده
کرفس ۲ شاخه خرد شده
سیر ۲ حبه تپل ریز خرد شده
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چایخوری
قارچ ۴ عدد خرد شده
نمک به مقدار لازم
ریحان خشک ۱ قاشق چایخوری
رزماری،پونه کوهی،آویشن مخلوطی از هر سه ۱ قاشق چایخوری
اسفناج کوچک (بیبی) یک دسته
پاستا نیم پیمانه
پنیر پارمزان به مقدار لازم
خامه رقیق به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه :
پیاز را خرد کنید داخل روغن زیتون تفت بدهید تا سبک شود بعد سیر- کرفس و هویج – قارچ مکعبی خرد شده را اضافه کنید، کمی تفت بدهید در قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم سبزیجات کمی نیم پز شود.
بعد ادویه ها را اضافه و تفت بدهید آب سبزیجات را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد پاستا را اضافه کنید.

وقتی پاستا کاملا نرم شد از روی حرارت بردارید و اسفناج رو اضافه کنید. موقع سرو روش پنیر پارمزان و خامه بریزید.

منبع : yemalilar.com


By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.