;

سوپ برش (روسیه)


مواد لازم:

گوشت ماهیچه ۸۰۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم

چغندر ۱ عدد

هویج ۲ عدد


لوبیا سبز ۱۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

سیب زمینی کوچک ۲ عدد

کلم برگ سفید ۸۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

ماست ۵۰ گرم

خامه ۱۰۰ گرم

روش تهیه:

گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

سپس ادویه ها را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود.

در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه نمایید. کمی بعد، هویج را خلالی خرد کنید، کمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید. سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد نمایید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید.

هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و بیفزایید.

در پایان، رب گوجه فرنگی تفت داده را به سوپ اضافه نمایید.

تمامی مواد که پخته شد، نمک را بیفزایید اکنون سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.

یادآوری:

برای سرو این سوپ در روسیه، از خامه ترش استفاده می شود که به علت در دسترس نبودن آن، می توان از ترکیب ماست و خامه استفاده نمود.

انرژی کل: ۲۰۰۰ کیلو کالری
—————————————-
ماهنامه ی دنیای تغذیه

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.