سوپ جو پرک
بازدید۵۳۱موادلازم:
مرغ ۲۰۰گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
جو پرک ۲۰۰گرم
دال عدس ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ذرت نصف قوطی کنسرو
سوپ جو پرک
طرز تهیه :
مرغ را همراه پیاز خرد شده جدا می پزیم . دال عدس و هویج رنده شده را جدا پخته ،نمک، فلفل ، ادویه و زرد چوبه رااضافه نموده خوب که پخته شد قارچ خرد شده و ذرت را به موادمان اضافه می کنیم. در پایان مرغ پخته و ریزریز شده را می افزاییم.
ارسال کننده: خانم موسوی