سوپ جو پرک

بازدید۵۳۱

موادلازم:
مرغ ۲۰۰گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
جو پرک ۲۰۰گرم
دال عدس ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
ذرت نصف قوطی کنسرو

سوپ جو پرک

طرز تهیه :
مرغ را همراه پیاز خرد شده جدا می پزیم . دال عدس و هویج رنده شده را جدا پخته ،نمک، فلفل ، ادویه و زرد چوبه رااضافه نموده خوب که پخته شد قارچ خرد شده و ذرت را به موادمان اضافه می کنیم. در پایان مرغ پخته و ریزریز شده را می افزاییم.

ارسال کننده: خانم موسوی

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.