;


مواد مورد نیاز:
۶ فنجان آب مرغ
ران مرغ بدون پوست و استخوان
۱ فنجان کرفس خورد شده
۱ فنجان پیاز خرد شده
۱ فنجان هویج کوچک نصف شده
۱ عدد شقاقل ( هویج وحشی) خرد شده و پوست گرفته شده
۱ قاشق سوپخوری سیر خرد شده
۱ عدد برگبو خشک شده
۰.۲۵ قاشق سوپخوری فلفل خشک شده
۲ فنجان رشته
۰.۲۵ فنجان شوید تازه خشک شده

دستور تهیه:
۱. آب مرغ، ران مرغ، کرفس، پیاز، هویج، سیر، فلفل، شقاقل و برگبو را داخل ماهیتابه بزرگی می‌ریزیم و در آن را می‌بندیم تا به جوش بیاید. پایه اجاق را کم می‌کنیم و می‌گذاریم بمدت ۲۵ دقیقه بپزد. مرغ و سبزیجات باید کاملا پخته شوند.
۲. برگبو را از ماهیتابه خارج می‌کنیم و دور می‌اندازیم. مرغ را به ظرف دیگری منتقل می‌کنیم تا به آرامی سرد شود. رشته را به سوپ اضافه می‌کنیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه با مواد بجوشد.
۳. در فاصله‌ای که رشته در حال پختن شدن با سوپ است، ران مرغ را با دست یا چنگال ریز ریز کرده، سپس آن را همراه با شوید به سوپ اضافه می‌کنیم.

منبع:irannaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *