;
سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی نوع ( II )

سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی نوع ( II )

مجموعه: غذاهای رژیمی

سوپ رژیمی, طرز تهیه سوپ عدس و سیر
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است.برای کودکان و بزرگسالان وکسانی که مبتلا به دیابت ( II ) هستند بسیار مفید است .

مواد لازم :
عدس قرمز شسته شده ۲۲۵ گرم (حدود ۱ لیوان)
پیاز ۲ عدد (ساطوری شده)
سیر بزرگ ۲ حبه (ساطوری شده)
هویج ۱ عدد (ساطوری شده)
روغن زیتون خالص ۲ قاشق سوپ خوری
آب مرغ ۱٫۵ لیتر
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل و نمک به مقدار لازم
برگ کرفس برای تزئین

سوپ عدس و سیر برای افراد دیابتی نوع ( II ) :
عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت ۱٫۵ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.
سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.
اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید.
سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید.

نکات تغذیه ای :
این غذا به دلیل دارا بودن عدس و سبزیجات از فیبربالایی برخوردار است. عدس قرمز مزه بسیار خوبی به سوپ می دهد و در ضمن، از قبل احتیاج به خیس کردن ندارد.

منبع : ircook.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *