سوپ قارچ، اسفناج و برنج

سوپ قارچ، اسفناج و برنج

مواد لازم:

*قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم
*پیاز خرد شده: نصف پیمانه
*سیر رنده شده: ۲قاشق مرباخوری
*سس سویا: ۲قاشق مرباخوری
*جعفری خرد شده: یک قاشق مرباخوری
*آب مرغ: ۲ پیمانه
*اسفناج: نیم کیلوگرم
*برنج: نصف پیمانه
*رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
*نمک و فلفل: به اندازه کافی
*روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری

سوپ قارچ، اسفناج و برنج

طرز تهیه:

کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید. قارچ خرد شده و پیاز را به مدت ۵دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
آب مرغ و برنج را اضافه کنید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد تا برنج نرم شود.
اسفناج خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید سوپ ۲تا۳ دقیقه بیشتر بپزد.
اسفناج، سس سویا، فلفل و در صورت نیاز نمک نیز اضافه کنید.
قبل از سرو کردن، جعفری را به سوپ اضافه کنید.

تهیه و گردآوری : www.Ashpaziema.com
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.