سوپ ماهیطرز تهیه سوپ ماهی

سوپ ماهی

دیدگاه خود را بنویسید.

سوپ ماهی یکی از سوپ‌های پرطرفدار توی ترکیه، چین، ایتالیا و خیلی از کشور‌های اروپایی و آمریکاییه و یکی از مواد اصلی در تهیه اون، آب ماهی هست که در آشپزی فرانسوی و اروپایی بسیار کاربرد داره.

زمان آماده سازی ۱ ساعت
زمان تهیه ۱ ساعت
کل زمان ۲ ساعت
وعده غذا پیش غذا, سوپ, شام
ملل ترکیه
نفرات ۶ نفر

ابزار مورد نیاز :

قابلمه
چاقو
چنگال

مواد لازم :

▢ ۱ عدد پیاز (درشت)
▢ ۲ عدد سیب زمینی
▢ ۲ عدد گوجه
▢ ۱ عدد ساقه کرفس
▢ ۵۰ عدد کره
▢ ۵۰ گرم آرد
▢ ۱ قاشق مربا خوری فلفل دلمه ای
▢ ۱ قوطی تن ماهی
▢ ۲ پیمانه شیر
▢ ۱ قاشق غذا خوری روغن
▢ به میزان لازم نمک و فلفل
▢ به میزان لازم جعفری (خرد شده)
▢ به میزان لازم آبلیمو

دستور تهیه :

آب رو بجوش میاریم، سیب زمینی، کرفس، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی رو خرد کرده و داخل قابلمه می ریزیم تا بپزه. (سبزیجات درون سوپ به دلخواه انتخاب می شن، می تونیم از هویج هم استفاده کنیم).
تن ماهی رو توی صافی می ریزیم تا روغن اضافی اون بره و ماهی رو با چنگال له می کنیم، بعد از پختن سبزیجات، ماهی رو اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا سوپ جا بیفته.
کره رو توی قابلمه تفلون یا لعابی ریخته و ۲ قاشق غذاخوری آرد رو توی کره تفت می دیم و شیر رو به تدریج بهش اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد گوله نشه و سس غلیظ بشه و به غلظت فرنی برسه.
نمک و فلفل دلمه ای و سس رو داخل سوپ ریخته و بعد از چند جوش از روی حرارت برداشته و توی سوپخوری کشیده و کمی آبلیمو اضافه می کنیم و روی سوپ رو با جعفری خرد شده تزیین می کنیم.

منبع:ghazapaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *