سوپ نودل فوطرز تهیه سوپ نودل فو

سوپ نودل فو

بازدید۹۱
دیدگاه خود را بنویسید.
– مواد لازم
– طرز تهیه

سوپ نودل فو Pho یا سوپ نودل ویتنامی یکی از سوپ های معروف کشور ویتنام است. این غذا جزء غذاهای ملی این کشور محسوب می شود که از تکه‌ های گوشت گاو، سینه مرغ و لیموترش در این سوپ لذیذ استفاده شده است. سوپ فو در اوایل قرن بیستم در شمال ویتنام ایجاد شد و پس از جنگ ویتنام توسط پناهندگان در سراسر جهان رایج شد.

مواد لازم :

مواد مورد نظر را می توانید بنا به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

گوشت گوساله مقداری و به اندازه دلخواه یا مرغ
پیاز ۲ عدد
سیر تازه ۲ حبه
هویج ۱ عدد
پیازچه ۳ عدد
مارچوبه ۲ عدد
قارچ به دلخواه
نودل ۵۰۰ گرم یا به دلخواه باشد
نمک و فلفل تند مقداری
سس چیلی
گشنیز و ریحان
برش های لیمو

طرز تهیه

گوشت گوساله، پیاز، سیر و هویج را درون قابلمه ای با مقداری آب بپزید. بعد از پخت، گوشت را در ظرفی جداگانه به قطعات کوچک برش بزنید. آب گوشت را از صافی بگذرانید و داخل قابلمه برگردانید.

نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کنید.
پیازچه و مارچوبه را خرد کرده و به همراه گوشت به آب سوپ اضافه کنید. قارچ‌ ها را هم خرد کنید و در یک ماهیتابه‌ با روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود. قارچ‌ را به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ جوش آمد نودل‌ ها را به آن اضافه کنید و پس از ۱ دقیقه سوپ را از روی شعله بردارید.

سوپ را با برش های لیمو، ریحان و گشنیز، چند ورق پیاز و کمی فلفل تزئین کنید.

نکته: مدل پختن این سوپ در ویتنام و بعضی از کشورهای آسیایی متفاوت است و می توان مواد لازم را کم یا زیاد در نظر گرفت و یا حتی از لیست مورد نظر حذف کرد.

منبع:asemooni.com/

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *