سوپ پرتقال (غذای پائیزی)

پرتقال یکی از میوه های شش ماهه دوم سال است که به وفوز هم یافت می شود. جالب اینجاست که با این میوه نیز می توان سوپ تهیه کرد.

مواد اولیه:

• مرغ آب‌پز چرخ‌شده یک کیلوگرم
• سیر دو حبه
• پیاز یک عدد
•گوجه‌فرنگی ۵۰۰ گرم
• آرد نصف پیمانه
• آب پرتقال دو پیمانه
• کره ۵۰ گرم
• نمک و فلفل به میزان لازم

سوپ پرتقال (غذای پائیزی)

طرز تهیه:

پیاز و سیر سرخ‌شده را با آرد وگوجه‌فرنگی رنده‌شده مخلوط کرده و بعد مرغ، آب پرتقال، کره، نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت گذاشته تا سوپ جا بیفتد سپس با جعفری خردشده آن را تزئین و میل کنید.

منبع:لقمه

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *