سوپ ژاپنی با توفو و قارچ
سوپ محبوب ژاپنی ها که با توفو و قارچ تهیه می شه
Japanese-Soup-with-Tofu-and-Mushrooms miso
مواد لازم:
۳ فنجان عصارهی سوپ آماده
¼ فنجان قارچ طلایی، خردشده
۱ قاشق سوپخوری خمیر miso
۱ قاشق سوپخوری سس سویا
¼ فنجان توفوی نرم، مکعبی خردشده
۱ عدد پیازچه، خردشده
طرز تهیه:
عصارهی سوپ آماده را در قابلمهای متوسط ریخته روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، حرارت را کمتر کنید، قارچ را اضافه نمائید و برای مدت ۳ دقیقه اجازه دهید بپزند. در کاسهای کوچک، خمیر miso و سس سویا را با هم مخلوط کنید؛ همراه با توفو به محتویات قابلمه یعنی عصارهی سوپ آماده بیافزائید. اجازه دهید همه مواد با هم به مدت ۵ دقیقه بجوشند. سوپ را در ظرف مخصوص سرو ریخته و با پیازچه تزئین و سپس سرو کنید.
کالری : ۱۰۰ | چربی : ۳٫۹g | پروتئین : ۱۱g | کربوهیدرات : ۴٫۸g | چربی اشباه نشده : | فیبر : ۱g | شکر : | نمک : ۱۳۲۶mg
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه | زمان پخت : ۱۰ دقیقه | زمان کل : ۲۰ دقیقه
——————————————————————————–
منبع:cookingmagazine.ir