;

سوپ ژاپنی با توفو و قارچ

سوپ محبوب ژاپنی ها که با توفو و قارچ تهیه می شه

miso خمیریست از سبوس لوبیا که طعم تندی به غذا می‌بخشد. دستور پخت سوپی سریع و سالم که در آشپزی ژاپن بسیار محبوب است.
Japanese-Soup-with-Tofu-and-Mushrooms
مواد لازم:

۳ فنجان عصاره‌ی سوپ آماده
¼ فنجان قارچ طلایی، خردشده
۱ قاشق سوپ‌خوری خمیر miso
۱ قاشق سوپ‌خوری سس سویا
¼ فنجان توفوی نرم، مکعبی خردشده
۱ عدد پیازچه، خردشده

طرز تهیه:

عصاره‌ی سوپ آماده را در قابلمه‌ای متوسط ریخته روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، حرارت را کم‌تر کنید، قارچ را اضافه نمائید و برای مدت ۳ دقیقه اجازه دهید بپزند. در کاسه‌ای کوچک، خمیر miso و سس سویا را با هم مخلوط کنید؛ همراه با توفو به محتویات قابلمه یعنی عصاره‌ی سوپ آماده بیافزائید. اجازه دهید همه مواد با هم به مدت ۵ دقیقه بجوشند. سوپ را در ظرف مخصوص سرو ریخته و با پیازچه‌ تزئین و سپس سرو کنید.

کالری : ۱۰۰ | چربی : ۳٫۹g | پروتئین : ۱۱g | کربوهیدرات : ۴٫۸g | چربی اشباه نشده : | فیبر : ۱g | شکر : | نمک : ۱۳۲۶mg
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه | زمان پخت : ۱۰ دقیقه | زمان کل : ۲۰ دقیقه
——————————————————————————–
منبع:cookingmagazine.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.