شاك شوكا Şakşukaشاك شوكا Şakşuka

شاک شوکا Şakşuka

مواد لازم :
سیب زمینی : ۴ عدد
بادمجان : ۴ عدد
گوجه فرنگی : ۵ عدد
سیر : ۵ حبه
نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

شاک شوکا Şakşuka
ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خرد می کنیم ، سپس به آن نمک زده می گذاریم مدتی بماند تا در موقع سرخ کردن ، روغن کمتری جذب کند ؛ سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک خرد کرده در روغن سرخ می کنیم ، و بعد بادمجانها را سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی و بادمجانها را در دیسی می ریزیم و در یک تابه با کمی روغن که اگر روغن زیتون باشد بهتر است ، سیرهای خرد شده را به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کو بعد گوجه فرنگی های رنده شده را به آن اضافه می کنیم و آنقدر حرارت می دهیم تا آب گوجه فرنگی کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید،در این مرحله سس حاصله را روی مخلوط بادمجان و سیب زمینی اضافه کنید ، غذا حاضر است .

در این غذا در صورت تمایل می توانید از فلفل سبز تفت داده شده هم استفاده کنید.

منبع:ncowrang.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *