شامی رشتی
مـواد لازم :
۴۰۰ گرم گوشت بدون چربی گوسفند
۵ عدد تخم مرغ
۴۰ گرم لپه
دو عدد پیاز متوسط
یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
برای تهیه شامی رشتی گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده و آن را بشویید. پیاز را خرد کرده و با گوشت و زردچوبه و دو لیوان آب در یک دیگچه ریخته و روی آتش بگذارید تا بپزد لپه را پاک کرده و در کمی آب خیس کنید و وقتی که گوشت پخت، لپه را به آن اضافه کنید و بگذارید گوشت و لپه با هم بپزند. وقتی که لپه هم پخت و آب آن تمام شد، گوشت و لپه را بگذارید سرد شود سپس با هم چرخ کنید و تخم مرغ ها را در گوشت و لپه که چرخ شده بشکنید و نمک و فلفل را به مایه شامی رشتی اضافه کرده، حال یک گلوله از مایه شامی رشتی را بر دارید و توی دست گرد کنید و در ماهی تابه چند قاشق روغن سرخکردنی ریخته و دو طرف شامی ها را با حرارت کم سرخ کنید. شامی رشتی را با گوجه فرنگی و زیتون سبز تزئین کرده و سر سفره افطار سرو کنید نوش جان.
منبع:artgil.ir