طرز تهیه شاورما غذای مصری

مواد لازم:

مرغ پخته شده خرد شده = ۱ عدد
پیاز قرمز = ۲ عدد
سیب زمینی سرخ شده = ۲ عدد
خیار شور = به مقدار کافی
گوجه فرنگی = ۱ عدد
نان ساندویچی = به مقدار لازم
مواد لازم برای سس ساندویچ:
آرد سفید = ۴ قاشق غذاخوری
ماست = ۱ لیوان
آب = ۲/۱ لیوان
سیر = ۵ حبه
نمک = ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز = ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و یک حبه سیر و یک عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به مدت یک ساعت بپزد. پیازها را به صورت خلال ریز می‌کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می‌کنیم تا رنگ آن طلایی شود. مرغ پخته شده را خلال می‌کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت می‌دهیم تا کمی طلایی شود. مخلوط را در ظرف دیگری می‌ریزیم و سس را روی آن می‌ریزیم و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. اضافه‌های نان ساندویچی را دور می‌ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می‌کنیم و خیار شور با گوجه‌فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می‌گذاریم.
طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط‌کن با هم مخلوط می‌کنیم به‌طوری ‌که سس صاف و یکدستی به‌دست بیاید سپس سس مایونز را در آخر به آن اضافه می‌کنیم و خوب بهم می‌زنیم

منبع:akhtasa7.persianblog.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.