مواد لازم:

زعفران ——— به مقدار لازم

گلاب———– نصف لیوان

سرکه————۳قاشقش غذاخوری

شکر————-یک کیلو(بستگی به میزان تهیه ی شربت دارد)

طرز تهیه:

شکر را در قابلمه ریخته و آب میریزیم به طوری که روی شکر هارا بپوشاند سپس پس از جوشاندن مایع را صاف میکنیم و سرکه را به آن اضافه میکنیم و مجددا روی شعله قرار میدهیم پس از کمی غلیظ شدن مایع زعفران و گلاب را اضافه میکنیم سپس پس از کمی جوشیدن آن را خاموش میکنیم و شربت آماده است.

آن هارا در شیشه یا ظرف مورد نظر ریخته و میگذاریم تا خنک شود ظرف یا شیشه نباید خیلی پر باشد چون پس از بستن درش امکان ترکیدن آن وجود دارد. پس از خنک شدن درب شیشه یا ظرف را بسته و در یخچال نگهداری میکنیم.
———————————————————–
منبع:fun.baharfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *