;

شربت سکنجبین هم یک شربت قدیمی و تاریخی است که در گذشته به وسیله کدبانوهای خانه در فصل تابستان تهیه می‌شده است. سکنجبین جان می‌داده، برای اینکه در دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه، به همراه برگ‌های ترد و سبز کاهو خورده شود. البته امروزِ روز هم خانم‌هایی هستند که هم‌چنان با دستورهای قدیمی شربت سکنجبین نعناع تهیه می کند تا در دورهمی‌ها به جای تنقلات یک خوراکی مفید و تازه به خانواده هدیه کنند. سکنجبین ترکیبی تهیه شده از عسل و سرکه و نعناع است. شما می‌توانید طرز تهیه آن را از قدیمی‌ترهای فامیل بیاموزید یا با یک جست و جوی اینترنتی یا گشتی در کتاب‌های مخصوص، دستور تهیه آن را بنویسید و عملی کنید. در قدیم شربت سکنجبین، شربت میهمان‌پسند و با آبرویی بوده که در میهمانی‌ها استفاده می‌شده است ، اما این روزها بازار یک مدل جدید آن یعنی سکنجبین خیار در کافی‌شاپ‌ها داغ است و طرفداران خودش را دارد.

مواد لازم: شربت سکنجبین از پیش آماده شده، خیار رنده شده ،یخ و آب به میزان کافی

طرز تهیه: اگر مایلید شربت را خودتان تهیه کنید باید حوصله به خرج دهید، لطف شربت‌های خانگی در سالم بودن و مطمئن بودن آن‌هاست. بعد از تهیه سکنجبین میزانی از شربت را در لیوان ریخته و آب را روی آن بریزید. سعی کنید آب را به آهستگی بریزید که سکنجبین‌ها ته‌نشین باقی بماند و با آب مخلوط نشود. این به زیبایی اثر هنری‌تان می‌افزاید. سپس روی آب را با خیار رنده شده بپوشانید. می توانید کناره‌های لیوان را با خیار حلقه شده تزیین کنید. برای پذیرایی از میهمان، حتما قاشق مناسب بگذارید چرا که خوردن لایه خیارها ممکن است برای میهمان‌تان مشکل ایجاد کند. لازم نیست میهمان خیارها را فوت کند یا زودتر بخورد. بلکه باید آن را هم بزند و قبل از آن‌که خیارها دوباره در بالای نوشیدنی دیوار حائل بسازد آن را سربکشد!

خواص: مهم‌ترین خواص این ترکیب خوشمزه و زیبا در رفع عطش و تسکین تشنگی، دفع صفرا، باز کردن عروق انسداد یافته، رفع سردرد و تقویت معده و کبد است. خیار هم که میوه خنکی است و برای پوست هم بسیار مفید.

—————————————————
منبع:khorasannews.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.