این غذا از غذاهای جنوب ایران است.

مواد لازم :
برنج ۳ لیوان
شوید پاک شده و خرد شده ۲۰۰ گرم
ماهی شور متوسط ۱ عدد متوسط
کشمش ۱ تا ۲ پیمانه
پودر لیموعمانی ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
پیاز داغ ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس ماهی را تمیز کرده و تکه‌تکه کنید و در آب‌کش بگذارید.

برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و کره یا به صورت کته یا آب‌کش بپزید.

روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید.

کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.


نکته :
می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

منبع :groohashpazi.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *