شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

بازدید۵۷۶

دمای فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد
زمان پخت : ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی :
آرد ۲۲۰ گرم
آرد برنج ۱/۵ قاشق سوپخوری
پودر شکر ۶۰ گرم
پودر بادام ۲ قاشق غذاخوری
کره خرد شده ۱۸۰ گرم
شکلات برای تزئین

شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی انگشتی :
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.

شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

منبع mamisite.com
نشر:beytoote.com
باز نشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.