;

شیرینی خوشمزه بلژیک

مواد لازم

• ۳٫۵ پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ۱٫۵ قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• ۱/۴ قاشق چایخوری پودر جوزهندی
• ۳/۴ قاشق چایخوری پودر هل
• ۱/۴ قاشق چایخوری پوست رنده شده جوزهندی
• ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سفید
• نوک انگشت پودر میخک
• ۱۷۰ گرم کره آب شده
• یک پیمانه شکر قهوه ای
• ۱/۳ پیمانه آب
• شکر قنادی

طرز تهیه شیرینی بلژیکی

۱٫ در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش‌شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل، پوست جوزهندی، فلفل سفید و میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.

۲٫ شکر قهوه ای و کره را با یکدیگر هم بزنید تا حالت خامه ای پیدا کنند. نیمی از مخلوط آرد را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب و باقی مانده مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید و سطح آنها را صاف کنید، داخل پلاستیک بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۳٫ روی سطح صافی پودر قند بپاشید. خمیر را با وردنه باز کنید. قالب مورد نظر را روی خمیر قرار دهید و فشار دهید تا نقش دلخواه روی خمیر ایجاد شود. سپس، لبه های طرح را برش دهید و آنها را با فاصله داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شیرینی ها کمی خود ر ا بگیرند.

۴٫ در این مرحله، فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی از شیرینی ها را داخل فر بگذارید، دمای فر را به ۲۵۰ درجه فارنهایت کاهش دهید و به مدت ۵۵ تا ۶۵ دقیقه آنها را بپزید.

منبع:irannaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.