;
شیرینی نوروزی، کوکیز دو رنگ برای سال نو

شیرینی نوروزی، کوکیز دو رنگ برای سال نو

درست کردن این شیرینی بسیار ساده و برای پذیرایی از میهمانان نوروزی بسیار مناسب است.

مواد لازم :
آرد ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ریز ۱ عدد
پودر قند ۷۵ گرم
کره ۱۵۰ گرم

شیرینی نوروزی، کوکیز دو رنگ برای سال نو
طرز تهیه :
ابتدا پودر قند و کره نرم را با همزن بزنید تا کمی سفید رنگ شود، سپس تخم مرغ و آرد را اضافه کنید .خمیر حاصل می شود.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

برای اینکه خمیر دو رنگ داشته باشید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف خمیر اضافه کنید.خمیرها را در نایلون قرار داده و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
این خمیر بسیار خوشمزه و ترد مانند کیک است، هر قالبی که مایلید می توانید استفاده کنید. یکی از انواع آن رول دورنگ است که روش کار آن بدین صورت است:

خمیر سفید و قهوه ای را به اندازه تقریبی ۱۵٫۱۵ سانتی متر کنار هم باز کنید.سپس خمیر سفید را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و سطح آن را کمی سفیده تخم مرغ با یک قلم مو روی آن بمالید و خمیر قهوه ای را روی آن پهن کنید. (قطر خمیرها باید یک میلیمتر باشد) سپس خمیر را همانطور با کاغذ روغنی رول کرده و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا شیرینی انسجام پیدا کند.

پس از این زمان از یخچال درآورید و کاغذ روغنی را از دور آن جدا کرده و با یک کارد اره ای از عرض شیرینی را به قطرهای نازک ۲ میلیمتر برش دهید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.
این شیرینی را پس از خنک شدن در ظرف دردار ودر کابینت نگهداری کنید.

منبع:seemorgh

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *