طرز تهیه شیرینی چرخی شیرینیطرز تهیه شیرینی چرخی شیرینی

شیرینی چرخی

مواد اولیه:

آرد برنج ۵۰۰ گرم

آرد نول یک و نیم کیلوگرم

روغن جامد یک کیلوگرم

تخم‌مرغ دو عدد

زرده تخم‌مرغ شش عدد

پودر قند ۷۵۰ گرم

وانیل یک قاشق چای‌خوری

شیر نصف پیمانه

ماست نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی چرخی :

* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگ‌پودر و وانیل با همزن می‌زنیم تا حجم بگیرد، سپس تخم‌مرغ‌ها را با زرده در کاسه‌ای خوب مخلوط می‌کنیم و به تدریج به مواد زده شده می‌افزاییم.

* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط می‌کنیم.

* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد می‌ریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت می‌دهیم.

* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینی‌پزی عبور داده و در سینی فر می‌چینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌پزیم.

منبع:imperia.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *