;

شیرینی «کولوراکیا»، شیک و مجلسی


مواد لازم برای ۲۴ نفر:
کره ۱/۲ فنجان
شورتنینگ یا مارگارین ۱/۴ فنجان
آرد ۳ فنجان
شکر سفید ۱/۲ فنجان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر ۱/۲ فنجان
دانه کنجد ۳ قاشق
طرز تهیه:
فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و مارگارین را با هم برقی بزنید تا پفکی و نرم شود. شکر، آرد، بیکینگ پودر، ۱ عدد تخم مرغ، وانیل، دارچین، جوز هندی و شیر را نیز اضافه و با کفگیر یا لیسک خوب مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مواد اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه مواد به همان شکل باقی بماند سپس با دست خمیر را زیر و رو کنید تا خمیر یکدست شود.
یک تخته آشپزی حاضر کنید و روی آن را آرد بپاشید. هربار اندازه ۱ قاشق از خمیر جدا کنید و آن را به شکل ریسمانی فرم دهید. یک کاغذ روغنی روی سینی فر بیندازید و شیرینی را به صورت s شکل روی کاغذ روغنی بچینید. تخم مرغ باقی مانده را با چنگال به همراه ۱ قاشق آب هم بزنید. و با قلمو روی شیرینی ها بکشید. سپس دانه های کنجد را روی آنها بپاشید.
شیرینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید اما دقت کنید تا نسوزند.
حاضر است در : ۳۵ دقیقه

منبع:kotahonline.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.