شیش کباب غذای محلی کردستان شیش کباب غذای محلی کردستان

شیش کباب غذای محلی کردستان

بازدید۲۹۵

شیش کباب از جمله غذاهای محبوب در کردستان است. خوردن کباب لذیذ در آب و هوای بی نظیر کردستان بسیار لذت بخش است. گوشت این کباب از گوشت های شکاری مهیا می شود به همین علت در بین مناطق عشایر نشین و دامداران بیشتر سرو می شود.

مواد لازم جهت تهیه شیش کباب کردستان :

۱ کیلوگرم گوشت گوسفند یا گوساله

۶ قاشق غذاخوری ماست

۲ حبه سیر

۲ عدد پیاز

۵۰ گرم برگ نعنا

۶ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

به مقدار دلخواه زعفران دم کرده

نمک به مقدار دلخواه

۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه

به تعداد دلخواه گوجه فرنگی

 شیش کباب غذای محلی کردستان
شیش کباب غذای محلی کردستان

شیش کباب غذای محلی کردستان :

ابتدا گوشت را به قطعات مناسب تقسیم می کنیم. سپس پوست پیاز را گرفته و آن را رنده می کنیم. بعد از اینکه پیاز را رنده کردیم آن را صاف می کنیم.

۲ حبه سیر را پوست کنده و خرد می کنیم. سیر و آب پیاز را به همراه روغن زیتون و برگ های نعنا و ماست و زعفران و فلفل مخلوط می کنیم.

مایه به دست آمده را به گوشت افزوده و به مدت ۶ الی ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم. برای خوش طعم شدن کباب بهتر است از شب قبل گوشت را در مواد بخوابانیم. و در انتها گوشت را به سیخ می کشیم و کباب می کنیم. و در صورت تمایل گوجه ها را نیز به صورت کبابی طبخ می کنیم و به همراه گوشت کبابی سرو می کنیم.

برای تهیه این کباب از قسمت راسته استفاده می کنیم.

علاوه بر کبابی کردن این گوشت روی آتش ، آن را می توان در تابه با استفاده از سیخ های چوبی درست کرد ( کف تابه را چرب کرده و دو طرف کباب را سرخ می کنیم )

منبع:www.vilajar.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *