مواد لازم :

* ماهی پوست کنده : ۱کیلو گرم
* تخم مرغ : ۳ عدد
* آب پیاز : ۲ قاشق سوپخوری
* نان سوخاری : ۱۰۰ گرم
* آرد : ۱ لیوان
* فلفل ۱ : قاشق چایخوری
* نمک : ۱۰ گرم ( مقدار لازم )
* زرد چوبه : ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ماهی را فیله کرده و به قطعاتی با قطر ۲ سانت و به طول ۵×۱۰ سانتیمتر تبدیل می کنیم و آن ها را در ظرفی می گذاریم و روی آن ۵ گرم نمک و ۲ قاشق آب پیاز می ریزیم و در جای خنکی به مدت یک ساعت می گذاریم .
سپس از ظرف خارج و در پارچه ای تمیز می پیچیم تا آب آن گرفته شود .
مخلوطی از زردچوبه ، فلفل و نان سوخاری یا آرد تهیه می کنیم و ماهی های قطعه شده را به آن آغشته و در مایه حاصل از بهم خوردن تخم مرغ فرو برده و در ماهیتابه که محتوی روغن داغ است قرار می دهیم تا طلائی رنگ شود .
سپس آن ها را در دیسی دور آن را با خیارشور ، سیب زمینی سرخ شده ، گوجه فرنگی ، نخود فرنگی و جعفری تزئین می نمائیم .
( نوع ماهی طبخ این غذا : شوریده ، حلوا ، راشگو ، سه کلا ، شیر، قباد ، مقوا ، گیش گرد )

منبع:irannaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.