طرزتهیه‌ خورش انار دانه مسماطرزتهیه‌ خورش انار دانه مسما

طرزتهیه‌ خورش انار دانه مسما

مواد اولیه:

مرغ نصف یک عدد

انار دان شده دو عدد

پیاز ۲۰۰ گرم

شکر در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری

رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری

نمک و روغن به میزان لازم

زردچوبه و گلپر یک قاشق چای‌خوری

فلفل نصف قاشق چای‌خوری

طرزتهیه‌ :

* مرغ را به همراه نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم. سپس آن را به همراه آب می‌گذاریم تا بپزد.

* در هنگام پخت، رب گوجه‌فرنگی را به مرغ می‌افزاییم تا خوش رنگ شود.

* پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می‌دهیم، سپس دانه‌های انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

* وقتی مرغ کاملاً پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد.

* در انتها فلفل و گلپر را به خوراک اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم. این خورش باید غلیظ و کم آب باشد.

نکته

* می‌توانید کمی شکر به این خورش بیفزایید تا طعم آن شیرین‌تر شود.

منبع:tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *