طرز تهیه خورش کرفس
مواد لازم:
گوشت ۲۵۰ گرم
کرفس ۳۰۰ گرم
سبزی نعناع و جعفری ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
لوبیا قرمز ۲ قاشق
پباز ۱ عدد
رب ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره ۰٫۵ استکان
طرز تهیه خورش کرفس:
پیاز را نگینی کرده و تفت دهید. گوشت را همراه پیاز تفت دهید و سپس کرفس را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. لوبیا قرمز را بریزید و با چند لیوان آب بگذارید تا گوشت و لوبیا نیم پز شود. در این مرحله رب و سبزی تفت داده شده را اضافه کنید. منتظر شوید تا خورشت جا بیفتد در آخر پخت آبغوره را اضافه کنید تا چند جوش بزند.
این خورشت سبز و قرمز زیبا و خوشمزه را می توانید با برنج سفید میل کنید. نوش جان!
بسیاری از خانواده های سنتی یا با پخت این خورشت آشنا نیستند و یا خیلی کم می پزند در صورتی که می توان با پخت این خورشت تنوعی به خورشت های مصرفی خانواده داد و همینطور از خاصیت بالا و مزه خوب آن استفاده کرد. کرفس را می شود از این طریق در سبد خوراکی جای داد. اگر تاکنون این خورشت را امتحان نکردید پیشنهاد می کنم حتماً آن را بپزید و امتحان کنید.
yadbegir.com
سمیه مظفری