طرز تهیه:
طرز تهیه آبگوشت با آب انار
مواد لازم ( برای ۵ یا ۶ نفر):
گوشت سردست : نیم کیلو
پیاز متوسط : دو عدد
نخود و لوبیا سفید : یک فنجان
فلفل سبز ریز : چند عدد
سیب زمینی استانبولی : ۲۵۰ گرم
آب انار : ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل وزردچوبه : به میزان کافی
طرز تهیه:
گوشت را پس از پاک کردن و شستن، چند تکه کرده و با پیاز خرد شده و روغن کمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و ۲ لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب گوجه فرنگی را کمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید.
نکات تغذیه ای:
در تهیه این آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار دارای خواص بسیاری است و حتی در احادیث هم بر خوردن آن تأکید شده است. از جمله خواص آن می توان موارد زیر را نام برد :
۱- انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب است.
۲- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
۳- انار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.
۴- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
۵- مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
۶- انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
۷- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد. ازاین رو امام صادق(ع) می فرماید : به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.
———————————————————–
منبع:topchef.ir