طرز تهیه:
طرز تهیه آبگوشت با آب انار

مواد لازم ( برای ۵ یا ۶ نفر):

گوشت سردست : نیم کیلو

پیاز متوسط : دو عدد

نخود و لوبیا سفید : یک فنجان

فلفل سبز ریز : چند عدد

سیب زمینی استانبولی : ۲۵۰ گرم

آب انار : ۱ لیوان

رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل وزردچوبه : به میزان کافی

طرز تهیه:

گوشت را پس از پاک کردن و شستن، چند تکه کرده و با پیاز خرد شده و روغن کمی تفت دهید. نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید. بعد از خیس خوردن، آنها را با زردچوبه و ۲ لیوان آب داغ روی شعله ملایم بپزید. رب گوجه فرنگی را کمی تفت دهید. سپس آب انار، سیب زمینی، نمک و فلفل را اضافه کنید. پس از آماده شدن غذا، آن را سرو نمایید.

نکات تغذیه ای:

در تهیه این آبگوشت از آب انار استفاده شده است. انار دارای خواص بسیاری است و حتی در احادیث هم بر خوردن آن تأکید شده است. از جمله خواص آن می توان موارد زیر را نام برد :
۱- انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب است.
۲- انار اشتها آور است وبهتر است قبل از غذا مصرف شود.
۳- انار در رفع اوره و کلسترول ، دفع سموم و تعادل مایعات بدن به خصوص خون نقش مهمی را ایفا می کند.
۴- مصرف انار شیرین، ایجاد شادی نموده و رنگ رخسار را باز می کند.
۵- مصرف انار شیرین تقویت کننده کبد می باشد و در معالجه یرقان( زردی) مفید است.
۶- انار ترش و شیرین( ملس) باعث کاهش فشار خون می شود.
۷- مصرف انار در معالجه راشی تیسم، کم خونی و ضعف اعصاب مؤثر است و به بدن نیرو می بخشد. ازاین رو امام صادق(ع) می فرماید : به کودکان خود انار بخورانید زیرا آنها را زودتر به حد جوانی می رساند.
———————————————————–
منبع:topchef.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *