مواد لازم : برای ۶ نفر

گوشت: ۰/۵ کیلو

سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) :۷۵۰ گرم

لوبیا قرمز(چشم بلبلی) : یک استکان

لیمو عمانی: ۴ عدد

پیاز :۱ عدد

نمک: به میزان کافی

فلفل: به میزان کافی

زردچوبه: به میزان کافی

سیب زمینی: ۵ عدد

طرز تهیه :

گوشت را تکه تکه و با پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد . لوبیا را از شب پیش خیس کنید . زردچوبه را در کمی روغن تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید . سبزی را خرد و با کمی روغن سرخ کنید . گوشت که نیم پز شد ، لوبیا را بیفزایید . وقتی لوبیا نیم پز شد ، سبزی را اضافه کنید . نمک و فلفل و لیمو عمانی و سیب زمینی را پس از پختن همه مواد اضافه کنید .

—————————————————————-
منبع:topchef.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *