مواد لازم : برای ۶ نفر
گوشت: ۰/۵ کیلو
سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) :۷۵۰ گرم
لوبیا قرمز(چشم بلبلی) : یک استکان
لیمو عمانی: ۴ عدد
پیاز :۱ عدد
نمک: به میزان کافی
فلفل: به میزان کافی
زردچوبه: به میزان کافی
سیب زمینی: ۵ عدد
طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه و با پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد . لوبیا را از شب پیش خیس کنید . زردچوبه را در کمی روغن تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید . سبزی را خرد و با کمی روغن سرخ کنید . گوشت که نیم پز شد ، لوبیا را بیفزایید . وقتی لوبیا نیم پز شد ، سبزی را اضافه کنید . نمک و فلفل و لیمو عمانی و سیب زمینی را پس از پختن همه مواد اضافه کنید .
—————————————————————-
منبع:topchef.ir