طرز تهیه آبگوشت و ترید

طرز تهیه آبگوشت و ترید

موارد لازم : برای ۵ نفر

گردن متوسط یک عدد حدود ۸۰۰گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
نخود و لوبیای سفی حدود یک لیوان
زردچوبه و ادویه گرام ماسالا کمی
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی کوچک ۴ الی ۵ عدد
جعفری و گشنیز خرد شده کمی
پیاز کوچک رنده شده یک عدد

 طرز تهیه :

نخود و لوبیا را ازیک روز قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید . گوشت را شسته و همراه با پیاز و نخود و لوبیا و کمی زردچوبه بپزید . وقتی پخت ادویه و سیب زمینی را اضافه کنید . وقتی سیب زمینی

پخت رب گوجه را اضافه کنید و نمک و تندی غذا را بچشید . آب آبگوشت باید حدود ۵ الی ۶ لیوان باشد تا بتوان از آن هم ترید تهیه کرد .پس از اتمام مراحل پخت استخوان ها را جدا و گوشت و حبوبات

و سیب زمینی را بکوبید . و با پیاز رنده شده و جعفری و گشنیز خرد شده مخلوط کنید و کمی آب لیموترش تازه رویش بریزید و نمک آنرا بچشید . آب آبگوشت را در ظرف کشیده و رویش کمی دارچین و

جعفری و گشنیز بپاشید و سر میز ببرید . از نان لواش خشک یا نرم میتونین برای ترید استفاده کنین . گوشت کوبیده را میتوانید با پیاز رنده شده مخلوط کرده و داخل ظرف یا دیس کشیده سرو کنید .

منبع:beytoote.com

نکات مربوط به تهیه آبگوشت و ترید :

گوسفند یا ماهیچه یا سردست با استخوان باشد .

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *