طرز تهیه آش قنبید
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
گوشت گوسفند ۴۵۰ گرم
کلم قمری ۵۰۰ گرم
برنج ۱٫۵ فنجان
روغن ۰٫۵ فنجان
آب گوشت ۰٫۵ فنجان
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه:
برای تهیه آش قنبید در طب سنتی در ابتدا پیاز سرخ شده باشد، گوشت قلمه گوسفندی باشد، کلم قمری باشد، آب مرغ یا گوشت باشد. کلمها را پوست کنده و بصورت مربعهای متوسط برش میزنیم و آن را کمی سرخ میکنیم، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و کمی هم میزنیم، پیاز سرخ شده را اضافه کرده و یک بار بهم میزنیم، سپس قلمهها و برنج، آب مرغ یا گوشت را به مواد بالا اضافه کرده و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد، چند دقیقه یکبار یهم میزنیم تا ته نگیرد پس از پخته شدن و جا افتادن آش میتوان با سرکه و سیر یا ترشی مصرف کرد.
منبع:tabaye.ir