آش هویج و جوهمدانی

طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

زمان مورد نیاز برای مطالعه مطلب : ۳ دقیقه

آش هویج و جو یکی از معروف ترین آش های همدان است که در سفره مردم این شهر زیبا خواهید دید.این آش محلی و سنتی برای توریست ها نیز جذاب بوده و برای خوردن این آش به همدان سفر می کنند.در این دستور غذایی ما آش هویج را انتخاب کردیم زیرا در فصول سرد زمستان چسبیده و حس و حال شگفت انگیزی می دهد.با ما همراه باشید تا روش تهیه آش را ارائه دهیم.

مواد اولیه آش هویج و جو

لازم به تذکر است که این آش سرشار از مواد معدنی و فیبر است.اگر قصد دارید در فصل سرما آشی مصرف کنید که به سیستم ایمنی بدن شما کمک کند، آش هویج همدانی انتخاب خوبی است.ناگفته نماند که این آش برای تغذیه کودکان انتخاب مفید و عالی بوده و به رشد آنها کمک زیادی خواهد کرد.برای تهیه آش هویج و جو از مواد اولیه تازه استفاده کنید.به خصوص گوشت را اگر در فریزر گذاشته اید در آورده و اجازه دهید یخ آن آب شود.

آش هویج و جو
آش هویج و جو

مواد لازم برای پخت آش هویج و جو:

هویج خرد شده :۲عدد

پیاز داغ: سه قاشق غذاخوریکشک به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم

فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم

بلغور :دو پیمانه

روش پخت آش:

۱٫در مرحله اول باید بدانید که حبوبات باید یک شب قبل خیس بخورد تا نفخ آن ازبین برود.

لازم به تذکر است که اگر از قبل نخودها را خیس کنید راحت تر و سریع تر پخته می شوند و به معده آسیبی نمی رسانند.

۲٫در مرحله دوم نخودهای خیس خورده را به همراه آب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید روی حرارت بپزد.

۳٫در این مرحله هویج ها را شسته و به صورت ریز خرد کنید.

۴٫سپس هویج و بلغور را در قابلمه ای جداگانه قرار دهید و اجازه دهید روی حرارت جدا بپزند.

۵٫بعد از اینکه قابلمه نخود جوش آمد و کاملا پخته شد بلغور، جو و هویج را به آن اضافه کنید تا مواد روی حرارت ملایم قل بخورد و لعاب اندازد.

۶٫تا وقتی که مواد لعاب اندازد، پیاز داغ را تهیه کنید.سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کنید و کاملا تفت دهید.

۷٫نمک، فلفل و زردچوبه را آورده و درون مواد بریزید و سپس مایه گوشت و پیاز را به قابلمه بلغور، جو و هویج اضافه کنید.

۸٫تا این مرحله تمام مراحل پخت آش هویج جو همدانی را گفتیم.در ادامه بعد از اینکه آش کاملا پخته شد و لعاب انداخت، به همراه مقداری کشک در ظرفی زیبا آش را سرو کنید.برخی افراد برای تزیین از ریحان و هویج استفاده می کنند که شما می توانید بر اساس سلیقه خود تزیینات را انتخاب کنید.بهتر است در کنار این آش نان قرار دهید تا سیر کننده باشد.

نکات مهم

-حتما نخودها را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین برود.

-کشک را می توانید به صورت جداگانه در سفره قرار دهید تا مهمانان برای خود بریزند.

– آش هویج و جو به دلیل داشتن بلغور، جو و هویج سرشار از فیبر خواهد بود.

طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

نتیجه گیری

تا اینجا شما را با انواع آش های محلی آشنا کردیم و در این قسمت نیز روش پختن آش هویج و جو را ارائه دادیم.امروزه برخی افراد برای تدارک مهمانی های خود، پیش غذا درست می کنند و اکثر پیش غذاها آش و سوپ است.پیشنهاد ما این است که این آش را به عنوان پیش غذا در مهمانی های خود سرو کنید و مهمانان را با آن هیجان زده کنید.سرو غذاهای جدید همیشه حس و حال خوبی منتقل کرده و همیشه مهمانان برای امتحان غذاهای جدید خوشحال می شوند.

منبع:beeranj.vip

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.