طرز تهیه ارمنی پلو با مرغ
مواد لازم :
مواد لازم /اندازه /مقدار / کالری
بال مرغ /۶ عدد/ ۱۰۰گرم / ۱۹۳ کالری
برنج ۲ پیمانه/۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
نمک و فلفل /به میزان لازم/۱۰۰ گرم / ۰ کالری
روغن /به مقدار لازم/۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
زعفران /آب کرده مقداری /۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کالری
طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ :
آب تو قابلمه بریزید تا جوش بیاد وقتی که آب بجوش اومد, برنج رو که از قبل خیس کردین بریزین تو قابلمه کمی نمک بزنین و بذارین جوش بخوره وقبل از اینکه برنج له بشه آبکش کنید.حالا ته قابلمه یه مقدار آب , روغن و زعفران آبکرده بریزید.
*. بال های مرغ رو کف قابلمه بچینید و بهش نمک و فلفل بزنین و برنج رو روی مرغها بریزید.در قابلمه رو بذارین و شعله گازو زیاد کنید.بقیه زعفران آبکرده رو روی برنج بریزین(مزه این غذا فقط زعفرانه).
*. بعد از چند دقیقه شعله گازو کم کنید تا مرغ ها بپزن و برنج هم دم بکشه.سر آخر دوباره شعله برنج رو کمی زیاد کنین تا ته د یگ طلایی بشه.درصورت تمایل و برای تزئین می توان پیاز داغ روی آن ریخت.
خواص زعفران :
زعفران گیاه ضد افسردگی
*. مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی موثر است. بر اساس تحقیقات امروزی نیز نتیجه گرفته شده است که زعفران دارای خواص ضد افسردگی است و این در حالی است که بر اساس تب سنتی به زعفران خواص فرح بخشی و خنده آوری نیز نسبت داده اند. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود. زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.
منبع:akairan.com