طرز تهیه استیک با طعم سیر و ریحان
————————————————————————————————————-
طرز تهیه استیک با طعم سیر و ریحان , برای تههیه این استیک خوشمزه همین حالا دست به کار شوید:
————————————————————————————————————–

طرز تهیه استیک با طعم سیر و ریحان , استیک طعم دار یک استیک خوشمزه است امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت فیله گوساله ۸۰۰ گرم
فلفل سیاه یک‌دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
سیر حلقه‌ای خرد کرده ۴ حبه
نمک به میزان لازم
ریحان ۲ ساقه
فلفل قرمز خرد کرده ۲ عدد

مواد لازم برای تهیه سس:

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
سس سویا ۱ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه استیک با طعم سیر و ریحان
استیک با طعم سیر و ریحان
طرز تهیه:

۱٫گوشت را به چهار حلقه ۲۰۰ گرمی برش بزنید و قدری با استیک کوب بکوبید. آنگاه با فلفل و روغن زیتون مزه‌دار کنید و یک شب در یخچال قرار دهید.

۲٫حالا هر بار دو قطعه از گوشت استیکی را در ظرف دیوار کوتاه مناسب مایکروویو قرار دهید .

۳٫سیرهای خرد کرده را در کنارش بریزید و روی صفحه پایه‌کوتاه در دستگاه بگذارید. در دستگاه را ببندید و با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل ۸ -۱۰ دقیقه استیک‌ها را بپزید.

۴٫سپس در دستگاه را باز کنید و استیک‌ها را زیر و رو کنید و این بار ۵ – ۶ دقیقه دیگر آن را بپزید. اکنون استیک برشته شده را در بشقاب قرار دهید.

۵٫رویش نمک بپاشید و با سیر، ریحان و برش‌های فلفل قرمز بیارائید و قدری از مخلوط سس روی ‌آن بریزید.
روش تهیه سس:

در کاسه مناسبی روغن زیتون، سس سویا و آب‌ لیمو را مخلوط کنید.

منبع:shooroshirin.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *