مواد لازم:
شیر ماهی
۸۰۰ گرم
سرکه
چهار قاشق غذاخوری
روغن
نصف پیمانه
زنجبیل تازه رندهشده
دو سانتیمتر
نمک و فلفل
به میزان لازم
زعفران دمکرده و آبلیمو
از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده
یک عدد
طرز تهیه:
شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
نکته:
میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.
منبع:beytoote.com