مواد لازم:

شیر ماهی
۸۰۰ گرم
سرکه
چهار قاشق غذاخوری
روغن
نصف پیمانه
زنجبیل تازه رنده‌شده
دو سانتی‌متر
نمک و فلفل
به میزان لازم
زعفران دم‌کرده و آبلیمو
از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده
یک عدد

طرز تهیه:

شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.

نکته:
می‌توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *