طرز تهیه اشپل لقمهطرز تهیه اشپل لقمه

طرز تهیه اشپل لقمه

اشپل لقمه یک غذای نسبتاً آسون و در دسته‌ی پیراشکی‌هاست. این غذا برای بچه‌ها یا کسایی که به طور مستقیم ماهی نمی‌خورن بسیار محبوب و دوست‌ داشتنیه.

زمان آماده سازی ۳۰ دقیقه
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
کل زمان ۵۵ دقیقه
وعده غذا پیش غذا, شام, ناهار
ملل ایرانی
نفرات ۴ نفر
کالری

ابزار مورد نیاز :

کاسه
قاشق
ماهیتابه
قابلمه

مواد لازم :

▢ ۱ عدد اشپل (برای ماهی سفید)
▢ ۱ عدد پیاز
▢ ۷ عدد گردو
▢ ۶ حبه سیر
▢ ۱ قاشق غذا خوری رب انار
▢ ۱۰ قاشق غذا خوری سبزی (شامل گشنیز، نعنا، پونه و تره ساطوری‌شده)
▢ ۳ عدد تخم مرغ
▢ به میزان لازم نان (لواش یا پیراشکی)
▢ به میزان لازم نمک و فلفل و گلپر
▢ به میزان لازم روغن

دستور تهیه :

برنج رو به صورت کته‌ی نرم می پزیم.
به برنج پیاز و گردو و سیر رو اضافه می کنیم و اون ها رو خوب میکس می کنیم.
توی ظرفی اشپل‌ها رو با چنگال هم میزنیم تا از هم باز بشن و اون ها رو به برنج اضافه می کنیم.
به مواد رب انار، تخم‌ مرغ و ادویه‌ها رو اضافه می کنیم و اون ‌ها رو کامل ورز میدیم تا مثل مواد کوفته منسجم بشن.
مواد رو روی شلعه‌ی حرارت بسیار ملایم قرار میدیم و برای ۲۰ دقیقه اجازه میدیم تا به آرومی بپزن. (بهتره به اون ها چند قاشق آب اضافه کنید).
مواد رو لای نان یا خمیر پیراشکی ریخته در روغن زیاد و داغ سرخ می کنیم.
می‌تونید اشپل لقمه‌ها رو به عنوان وعده‌ی غذایی یا میان‌ وعده‌ی عصرانه میل نمایید. نوش جان.

طرز تهیه اشپل لقمه

نکات مهم
نکات طلایی

می‌تونید مواد رو درون فر هم قرار بدید تا از حالت خامی در بیان.
به جای خمیر پیراشکی، می‌تونید از نان باگت هم استفاده کنید. به این صورت که برش‌های دو سانتی‌متری ببرید و خمیر داخل اون ها رو خارج کنید.

منبع:ghazapaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *