مواد لازم :
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
ذرت ۱۰۰ گرم
هویج کوچک ۱ عدد
گل کلم سفید ۱۵۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده ۱۰۰ گرم
پیاز قرمز ۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز کوچک ۱ عدد
روغن مایع کمی
خامه ۲۰۰ گرم
نمک ۲/۱ ق چ
ادویه مخصوص ۱ ق چ

چگونگی تهیه املت فلفل و خامه

در یک تابه روغن را کمی گرم می کنیم فلفل دلمه و پیاز نگینی خرد شده را همراه با ادویه تفت می دهیم کمی نرم و سبک شد نخود فرنگی و ذرت و هویج آبپز شده را اضافه می کنیم گل کلم را به گلچه های کوچک در می آورید به املت همراه با نمک اضافه کنید
سبزیجات که کمی پخته شد و به روغن افتاد خامه و گشنیز خرد شده در آخر می افزائید و بعد سرد کنید.

منبع :http://hyperclubz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.