طرز تهیه املت مصری

طرز تهیه املت مصری

مواد لازم:
▪ چهار عدد تخم مرغ (زده شده)
▪ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
▪ سه قاشق غذاخوری پنیر فتا (خرد شده)
▪ یک قاشق چایخوری شیر
▪ یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی

طرز تهیه املت مصری :
تخم مرغ زده شده و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و در ظرف دیگری پنیر را با شیر مخلوط کنید.
روغن را در ماهی تابه ریخته، روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا خوب داغ شود.
تخم مرغ را در آن ریخته و ماهی تابه را تکان دهید تا تخم مرغ بطور یکنواخت تمام کف آن را بپوشاند. هنگامی که کناره های آن سرخ شد، پنیر را وسط آن به صورت یک خط صاف بریزید. با استفاده از کفگیر، ابتدا بالا و پائین تخم مرغ و سپس کناره های آن را روی پنیر تا کنید.

▪ زمان مورد نیاز: ۱۰ دقیقه

این مقدار مواد برای تهیه غذای دو نفر کافی است.
این املت بسیار لذیذ است.
تنها باید توجه داشت که هنگام تهیه آن ماهی تابه کاملاًً چرب باشد تا مایه آن به تابه نچسبیده و به شکل رولت درآید.

منبع:akairan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.