معمولاً در ماه مبارک رمضان، فرنی جزءلاینفک سفره افطار محسوب می شوند. در تمام دنیا، فرنی تقریباً به سبک فرنی ایرانی تهیه می شود.این غذا از ایران به بقیه دنیا مهاجرت کرده است؛ در هر صورت این دسر، بسیار خوشمزه و باب طبع تمام افراد خانواده است. لازم است بدانید که فرنی غذای بسیار سالم و مغذی برای روزه داران می باشد.


مواد لازم

شیر نیم لیتر

آرد برنج و نشاسته از هر کدام یک قاشق سوپ‌خوری

شکر چهار قاشق سوپ‌خوری

گلاب به میزان لازم

طرز تهیه

* آرد برنج، نشاسته و پودر کاکائو را در شیر حل کنید.( برای اینکه گلوله گلوله نشود نصف لیوان شیر را با آرد و نشاسته مخلوط کنید تا حل شود بعد آرام آرام به شیر که در حال جوشیدن میباشد اضافه کنید و مرتب هم بزنید.)

* بعد، شکر و در صورت تمایل گلاب را بیفزایید.

* روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید. وقتی جوش آمد و غلیظ شد فرنی آماده است.

فرنی با میوه :

داخل ظرفمون میوه ریخته و فرنی را روی آن میریزیم و با پودر دارچین تزیین
مینماییم.

فرنی کاکائویی:

پودر کاکائو یک تا دو قاشق مرباخوری به فرنی اضافه کرده و با ترافل تزیین میکنیم.

فرنی زعفرانی

به فرنی زعفران آب کرده به اندازه ۱قاشق غذاخوری اضافه می کنیم و با مروارید خوراکی تزیین مینماییم.

نکته: فرنی مدلهای متفاوتی دارد. میتوانیم شکر اضافه نکنیم و در هنگام سرو از مربا استفاده نماییم.

منبع:iranbanou.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *