طرز تهیه انواع پیراشکی شکریطرز تهیه انواع پیراشکی شکری

طرز تهیه انواع پیراشکی شکری

بازدید۶۰

پیراشکی یا دونات یکی از شیرینی های خوشمزه ای می باشد که با هر طعم و مزه ای می توانید آن را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

دونات شکری با خمیر مایه :


مواد لازم پیراشکی شکری
:
شیر سه چهارم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
پودرخمیر ترش فوری ۲ قاشق چایخوری
کره ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید دو و نیم پیمانه الی ۳ پیمانه

طرز تهیه پیراشکی شکری با خمیر مایه:

برای تهیه ی پیراشکی شکری، ابتدا شیر را داخل کاسه ای بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و روغن مایع، رنده ی پوست لیموترش و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست شود آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و کم کم به موادتان اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید.

سپس با دست ورز بدهید اگر خمیرتان زیاد به آن می چسبد مقدار کمی آرد به آن اضافه کنید اگر تا حدی می چسبد که می توانید با روغن چسبندگی آن را بگیرید کافی است. دستتان را کمی چرب کنید و با آن خمیر را ورز بدهید سپس آن را داخل طرفی قرار بدهید و در آن را ببندید و پس از آن در جایی گرم به مدت ۱ ساعت قرار بدهید. تا حجم آن ۲ برابر شود.
بعد از آن روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن قرار بدهید و آن را باز کنید اگر به دست چسبید روی آن آرد بپاشید. و روی سطح کار آن را باز کنید. دقت کنید روی خمیرتان نباید آردی باشد.

پس از آن که آن را باز کنید با قالب به شکل دونات آن را قالب بزنید. و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید و بعد از سرخ کردن آن را داخل صافی قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود و سپس در شکر آن را غوطه ور کنید.
و اگر تمایل داشتید روی آن ها شکلات آب شده بریزید.

منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *