طرز تهیه باقالا قاتوق گیلانی به روش سنتی و اصیل
دیدگاه خود را بنویسید.
بازدید۸۵
باقالا قاتوق یا باقالا خورشت معروف ترین غذای گیلانیه که اگه یه شمالی ندونه چه غذای سریع و آسونی رو برای ناهارش درست کنه حتما باقالاقاتوق به عنوان اولین غذا به ذهنش میرسه.
میدونین فصل پاچ باقالا کیه؟
پاییز و همین الان! البته پاچ باقالاهای پاییز خوشمزه ترن ها
حالا اگه براتون سواله که در نبود پاچ باقالا، باقالاقاتوق رو با چی درست کنین؟
من میگم با لوبیا سفید که خورشتتون شکیل تر بشه؛ ولی خب لوبیا کشاورزی هم گزینه ی خوبیه
مقدار مواد لازم برای سه نفر:
پاچ باقالا: ۲ لیوان سرخالی
شوید خشک: یک قاشق غذاخوری
کره: سی گرم
سیر: پنج حبه
تخم مرغ: دو عدد
و نمک و فلفل و زردچوبه.
اینم از غذای محلی و سنتی ما، باقالا قاتوق اصیل گیلانی
امیدوارم دوستش داشته باشین از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید️
منبع:aparat.com