طرز تهیه برنج ایتالیایی
مواد لازم:
سینه مرغ یا فیله خلالی شده ۲۵۰ گرم
اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم
هویج خلالی شده ۳۰۰ گرم
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
محلول زعفران دو تا سه قاشق سوپخوری
قـارچ خرد شده ۳۰۰ گرم
برنج چهار پیمانه
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
نخودفرنگی و آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه برنج ایتالیایی :
ابتدا پیاز سرخ شده را در تابهای ریخته و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. خلالهای مرغ را به آن افزوده کاملا تفت میدهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا مواد پخته و نرم شوند.
در ظرف دیگری قارچ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط مینماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابهلای برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم. بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه غذای ما آماده سرو میباشد.
منبع:groohashpazi.blogfa.com