طرز تهیه برگر استرالیاییطرز تهیه برگر استرالیایی

طرز تهیه برگر استرالیایی

بازدید۱۰۰

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
برای ۴ نفر
گوشت گوساله ۶۰۰ گرم
پیاز پیاز ۱ عدد
نان همبرگر ۴ عدد
تخم مرغ تخم مرغ ۴عدد
لبو به میزان لازم
کاهو به میزان لازم
سس کچاب به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

نکاتی در رابطه با طبخ غذا :

۱-برای تجربه ی بهترین همبرگر ، سعی کنید گوشتی که انتخاب می کنید لااقل ۲۰% چربی داشته باشد.
۲-تخم مرغ ها را جداگانه نیمرو کنید ، بنا به میلتان سفت یا عسلی.
۳-می توانید بجای سس کچاپ از سس باربیکیو استفاده کنید.

طرز تهیه برگر استرالیایی:

۱٫ گریل یا ماهی تابه را به دمای متوسط رو به بالا برسانید. سپس به کمی روغن آغشته کنید. پیازها را بصورت حلقه های باریک ببرید و به آنها نمک و فلفل بزنید، هر سمت آنها را حدود ۴ دقیقه گریل کنید تا ترد و خشک شوند. سپس به ظرف دیگری منتقل کنید.
۲٫ گوشت ها را به اندازه های نان همبرگری درآورده ، به آنها نمک و فلفل اضافه کنید و سپس هر سمت آنها را حدود ۴ دقیقه گریل کنید تا بصورت نیم پز در بیایند. سپس گوشت ها را به نان همبرگر منتقل کنید و روی هرکدام یک تخم مرغ ، پیازهای گریل شده ، سس مورد علاقه تان ، برش های لبو و برگ کاهو اضافه کنید.

منبع:soorancooking.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *