طرز تهیه بستنی سنتی
نوشته شده توسط khhajeb 0
مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی
زمان پخت ۶۰
اسانس هل به مقدار لازم
شیر ۴ پیمانه پر چرب
خامه ۱۰۰ گرم
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
ثعلب ۲ قاشق چایی خوری
خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۲ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه بستنی سنتی :
یکی از دسرهای خوشمزه و در عین حال ساده که در روزهای گرم تابستان می تواند به عنوان دسر
یا میان وعده تهیه شده و مورد استفاده قرار گیرد بستنی است که بستنی ها تنوع بسیار زیادی
داشته و از این رو طرفداران بسیاری هم دارند که هر روزه طعم های جدیدی از ستنی در
بازار موجود می شود که دلیل اصلی آن پاسخ دادن به نیاز مخاطبان و آشنا کردن آنها با طعم های
مختلف است؛ ولی هرچقدر هم که تنوع طعم بستنی زیاد شود هنوز هم بستنی سنتی جایگاه
خود را حفظ کرده و خوردن آن می تواند بسیار لذت بخش باشد.
در ادامه با طرز تهیه بستنی سنتی حرفه ای آشنا خواهید شد و می توانید به راحتی با استفاده
از مواد محدودی که در خانه دارید آن را تهیه کرده و میل نمایید.
البته مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی با نسبت های مشخصی در نظر گرفته شده است که
اگر بخواهید میزان هر یک از آن ها را تغییر دهید باید مقدار سایر مواد را با توجه به نسبت ها
تغییر دهید.
در اولین مرحله برای تهیه بستنی باید شیر را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا به جوش بیاید.
وقتی که جوشید باید حرارت گاز را کم کرده و کمی زعفران و گلاب به آن اضافه کنید و خوب هم
بزنید.
سپس ثعلب و شکر را با هم مخلوط کنید و قاشق، قاشق به محتویات شیر و گلاب و زعفران
اضافه کنید و باید آن را بدون وقفه هم بزنید؛زیرا بعد از اینکه ماست اضافه می شود مایه
بستنی شما غلیظ تر می شود سپس آن را از رویحرارت بردارید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و داخل آن کمی یخ ریخته و بعد کاسه ای که مایه بستنی درون
آن ریخته بودید را روی یخ ها بگذارید.
حالا بستنی را با همزن هم بزنید تا حالت کشداری پیدا کند و وقتی حالت کشدار پیدا کرد،
حدود نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
بعد از نیم ساعت کاسه بستنی را از یخچال در بیاورید و مجدداً آن را با همزن هم بزنید
و باز هم آن را داخل یخچال بگذارید و این روند را حدود ۴ بار تکرار کنید تا بستنی شبیه
بستنی های موجود در فروشگاه ها شود و کاملاً کش دار باشد.
اگر می خواهید خامه یخ زده هم داخل بستنی سنتی خود داشته باشید باید خامه را داخل
یک سینی بزرگ که لبه داشته باشد بریزیدو سطح آن را صاف کنید وقتی که خامه به این
حالت درون سینی باشد می توانید آن را درونفریزر قرار دهید تا یخ بزند.

اکنون خلال پسته و خامه و هل را باید به مایه بستنی اضافه کنید و مجدداً آنها را هم
بزنید که در همه قسمت های بستنی این محتویات طعم دار وجود داشته باشند. حالا
باید بستنی را دوباره داخل فریزر بگذاریدتا ۲ ساعت صبر کنید.
اکنون بستنی سنتی شما آماده است و می توانید آن را سرو کرده و نوش جان کنید.
منبع:offdecor.com