طرز تهیه بژی برساق (شیرینی محلی ایلام وکرمانشاه)
بازدید۴۱,۶۶۵
دیدگاه خود را بنویسید.
مواد لازم :
شیر ۱ پیمانه
روغن حیوانی یک سوم پیمانه
رازیانه یا زیره ۲ قاشق غذا خوری
شکر نصف پیمانه
آرد (آرد مخصوص نان سنگک) ۴ پیمانه
پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه بژی برساق (شیرینی محلی ایلام وکرمانشاه) :
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص ایلام و کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.
منبع : groohashpazi
ویدیو :majaziilam-aparat
خیلی خوش مزه س. امتحان کنین.