طرز تهیه بژی برساق (شیرینی محلی ایلام وکرمانشاه)

بازدید۴۱,۶۶۵
دیدگاه خود را بنویسید.

مواد لازم :

شیر ۱ پیمانه

روغن حیوانی یک سوم پیمانه

رازیانه یا زیره ۲ قاشق غذا خوری

شکر نصف پیمانه

آرد (آرد مخصوص نان سنگک) ۴ پیمانه

پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه بژی برساق (شیرینی محلی ایلام وکرمانشاه) :

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص ایلام و کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

منبع : groohashpazi
ویدیو :majaziilam-aparat

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

One thought on “طرز تهیه بژی برساق (شیرینی محلی ایلام وکرمانشاه)”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *