طرز تهیه تبوله سوریه ای
در سوریه روی تبوله را با آجیل های بو داده و خرد شده می پوشانند و بر روی آن سس انار می ریزند.
مناسب برای : ۶ نفر
زمان آماده سازی : کمتر از ۱۵ دقیقه
تبوله از غذاهای عربی است و در تهیه آن همیشه سعی میشود تا از بلغور و سبزیجات تازه استفاده شود. تبوله هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان سالاد سرو میشود. تبوله سوریه ای با تبوله لبنانی متفاوت است. در این نوع تبوله از گوجه فرنگی استفاده نمیشود و به جای آن گردو، دانه کاج و سس انار اضافه میشود.
مواد لازم:
بلغور ۱۳۵ گرم (¾ پیمانه)
گردو ۹۰ گرم
دانه کاج ۴۵ گرم (¼ پیمانه)
نعناع تازه ¼ پیمانه
آب جوش ۲۵۰ میلیلیتر (۱ پیمانه)
آب انار ۸۰ میلیلیتر (⅓ پیمانه)
پیازچه ۴ عدد
جعفری ۱ دسته بزرگ
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه تبوله سوریه ای :
بلغورها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بخیسانید.
آب انار، آبلیمو، روغن زیتون، پودر گشنیز و زیره سبز را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
گردوها را تفت داده و خرد کنید. پیازچهها را نازک خرد کنید. جعفری خرد شده، گردو، پیازچه، نعناع خرد شده و سس انار را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با دانههای کاج تفت داده شده تزیین نمایید.
منبع:flashkhor.com/forum