طرز تهیه تورتیری وگان (غذای کانادایی- فرانسوی)

طرز تهیه تورتیری وگان (غذای کانادایی- فرانسوی)

مواد لازم برای تهیه خمیر کلوچه:
آرد تصفیه شده ۵ فنجان
روغن ترد کننده گیاهی ۵/. کیلو گرم
سودا (یا نمک میوه) ۱ فنجان

مواد داخل تورتیری:
توفوی بسیار سفت ۲/۵ فنجان
پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
ساقه کرفس ریز شده ۱ عدد
روغن زیتون ۲ ق غ
ریحان ۱ ق چ
آویشن ۱ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
میخک یا فلفل آسیاب شده ۱/۴ ق چ
سس سویا ۴ ق غ
تخم کرفس ۱/۴ ق چ
رب گوجه فرنگی ۱/۲ فنجان
برنج پخته شده ۲ فنجان
مواد لازم جهت سس غذا:
روغن زیتون ۲ ق غ
آرد ۲ ق غ
عصاره سبزیجات (یا آب) ۱ فنجان
سس سویا (در صورت تمایل) ۲ ق غ

طرز تهیه تورتیری وگان (غذای کانادایی- فرانسوی)
طرز تهیه خمیر:
برای درست کردن این غذا ما به ۲ پوستۀ کلوچه نیاز داریم. پس به خمیر شیرینی نیاز داریم. برای درست کردن آن ابتدا در داخل آردمان یک حفره ایجاد می کنیم، سپس روغن را به آن اضافه کرده و هم می زنیم، حاصل یک خمیر رگه رگه شده است، سپس دوباره در وسط آن یک حفره ایجاد کرده و سودا یا نمک میوه را به آن اضافه می کنیم. سریعاً سودا را ریخته و می پوشانیم تا گاز آن از بین نرود( دقت کنید تا لحظه ای که آن را نمی خواهیم با مواد مخلوط کنیم باز نکنیم)، بعد آن را با مواد مخلوط کرده، احتیاج به ورز دادن زیاد ندارد، فقط به شکل توپ در می آوریم، روی آن را پارچه کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم .

طرز تهیه مواد داخل خمیر:
ابتدا ماهیتابه را گرم کرده ، سپس روغن زیتون را در آن ریخته، پیاز، کرفس، ادویه ها، آویشن، ریحان، دارچین، میخک، تخم کرفس را به ترتیب داخل ماهیتابه ریخته و برای ۲-۳ دقیقه تفت می دهیم تا پیاز ها اندکی نرم شوند و سپس توفو خرد شده، رب گوجه فرنگی،سس سویا و برنج پخته شده امان را به آن اضافه می کنیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم؛ اجازه می دهیم تا آب مخلوطمان به خوبی کشیده شود .
خمیر ها را از یخچال خارج کرده و آن را نصف کرده و به صورت دو لایه جدا از هم پهن می کنیم، روی یک لایۀ خمیر تا آنجا که کامل خمیرمان را پر کند داخل آن مواد می ریزیم، اگر خمیرتان کامل پر شده است، احتیاج به استفاده همه مواد نیست. سپس لایه دیگر خمیر را هم بر روی آن قرار داده و و با چنگال دو لایه را به خوبی به هم وصل می کنیم. بر روی سطح آن چند برش کوچک می دهیم تا بخار آن خارج شود. از قبل فر را گرم کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت می گذاریم تا روی آن کاملاً طلایی شود.

طرز تهیه سس :
روغن زیتون را به اضافه آرد کرده، می گذاریم به مدت یک دقیقه با هم بجوشند، در این حال عصاره سبزیجات و سس سویا را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا این عصاره غلیظ شود.
از این سس غلیظ به اضافه سبزیجات و سس گوجه فرنگی برای سرو غذا استفاده می کنیم.

منبع:phce.org

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.