طرز تهیه جوجه ترش وشیرین

با تکه های بزرگ جوجه آغشته به کره ، آناناس ،‌فلفل قرمز ، و دیگر سبزیجات می توانید این غذای سنتی چینی را برای اعضای خانواده تان تهیه کنید. سس این غذا ترش و شیرین است. توصیه می کنم برای این غذا یک دسر یا نوشیدنی چینی نیز تهیه کنید.

مواد لازم :

جوجه بدون استخوان (ترجیحا سینه مرغ) ۵۰۰ گرم
تخم مرغ زده شده ۱عدد
آرد بیسکویت ۱ فنجان
آب ۳/۱ فنجان
روغن ۱ و ۲/۱ فنجان
آب آناناس ۱ لیوان
شکر ۳/۱فنجان
سس سویا ۴/۱ فنجان
سرکه سیب شیرین ۴/۱ فنجان
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای بزرگ ، خرد شده ۱ عدد
پیاز ، خرد شده ۴ عدد
گوجه خرد شده ۲ فنجان
برنج پخته شده به مقدار لازم

طرز تهیه :
۱- جوجه ها را به اندازه قطعات کوچک خرد کنید. در یک کاسه متوسط تخم مرغ را با آرد بیسکویت و آب مخلوط کنید. جوجه ها را با کره و مخلوط آغشته کنید.
۲- در یک ماهیتابه روغن آشپزی را بریزید و بگذارید تا داغ شود. جوجه ها را در روغن سرخ کنید ، بگذارید آنقدر سرخ شود تا به رنگ طلایی دربیاید. جوجه ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید. روغن را خالی کرده و روغن جدید در ماهیتابه بریزید. در همین حال جوجه ها را در فر بگذارید تا داغ بماند.
۳- برای آماده کردن سس ، آناناس و آب آناناس را با هم مخلوط کنید. به اندازه ۱ و ۴/۳ فنجان آب به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر شکر ، سس سویا ، سرکه سیب ، نشاسته و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. حالا آناناس را اضافه کنید. سس را کنار بگذارید.
۴- روغنی که در ماهیتابه ریخته اید را داغ کنید. فلفل دلمه و پیاز را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در روغن داغ بگذارید سرخ شوند. حالا سبزیجات را اضافه کنید. سس را اضافه کنید بگذارید آنقدر بپزند تا سس بجوشد. حالا گوجه و تکه های آناناس را اضافه کنید. بگذارید ۲ دقیقه ای بپزند. جوجه را اضافه کنید. برنج پخته شده تان را آماده کنید. غذای شما آماده است.
منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.